Senioringeniør vann og avløp

Stener Sørensen AS er et tverrfaglig, rådgivende selskap med hovedvekt innenfor fagområdene byggeteknisk- og anleggsteknisk prosjektering, samferdsel, landskapsarkitektur og arealplanlegging.

Vi søker deg som har utdannelse eller erfaring innen fagfeltet Vann/VA, og som ønsker å være med på å drive og videreutvikle en av byens eldste fagmiljøer.  Stener Sørensen AS vokser stadig og søker nå etter flere medarbeidere til å planlegge og utarbeide gode tekniske løsninger innenfor vann- og avløpsteknikk.

Stener Sørensen AS teller i dag 33 ingeniører som holder til sentralt i Drammen på Papirbredden 3. Grønland, med kort gåavstand fra buss og togstasjonen. Vi har en av byens beste rådgivningsmiljø. Vi har blant annet seniorer med noen av landets tyngste CVer og juniorene som får lov til å bestemme over egen arbeidshverdag. Firmaet scorer topp på jobbtilfredshet i medarbeiderundersøkelser og alle bidrar til løsninger og hjelper til for å tilpasse et lokalmiljø i stadig endring. Prosjektporteføljen er stor og varierende, med alt fra små lokale prosjekter til større bygg- og veiprosjekter som pågår over lengere tid.

Avdeling vann ønsker nå å styrke sin VA-kompetanse. Dine oppgaver vil være å bidra med å utvikle et VA-miljø parallelt med å bidra inn i, eller lede, både mindre og større prosjekter.

Miljøet du blir en del, bestående av både VA og samferdselsingeniører, teller i dag 15 personer. Dette er en kunnskapsrik og inkluderende gjeng, som kan vise til mange store og mindre lokale prosjekter, gode resultater og som det er lett og gøy å jobbe for! Du vil bli tatt varmt imot.

Stener Sørensen kan tilby:

 • Konkurransedyktig lønn
 • Frihet med ansvar
 • Mulighet for kjøp av aksjer i selskapet
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor
  mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring
  og bedriftshelsetjeneste
 • Fleksibel arbeidstid

Vil du være med å drifte og utvikle en av byens eldste rådgivningsmiljø?

Ja, da vil vi gjerne høre fra deg.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Eva Rogne Tønnessen, tlf: 977 26 561

Snakk med meg om stillingen

Eva Rogne Tønnessen