Søk
Close this search box.

Den foretrukne rådgiveren

Stener Sørensen AS ble grunnlagt av Sivilingeniør Stener Sørensen i 1954. Det ligger mye historie og erfaring bak firmaet slik vi framstår i dag.

Da firmaet startet opp drev vi utelukkende med prosjektering av bygningskonstruksjoner og byggeledelse. Utover 1960-tallet utvidet vi kompetansen til også å inkludere veiprosjektering.

Samarbeidet med Hindhamar Landskapsarkitekter AS ble etter hvert også tettere, og firmaene fikk flere og flere prosjekter sammen. 1. oktober 2013 slo vi oss sammen, og Stener Sørensen AS har nå kompetanse innen
plan og landskapsarkitektursamferdsel og infrastrukturbyggteknikkoppmålingansvarlig søker,  vann og prosjektadministrasjon.

Høsten 2015 flyttet kontoret vårt til nye lokaler i Papirbredden 3 i Drammen sentrum. Kontoret utvides stadig, og nå jobber flere dyktige ansatte hos oss.

Vi tilbyr
BREEAM Infrastructure
-sertifisering av prosjekter.

Våre engasjerte rådgivere

Ragna Sortland

Ragna Sortland

Avdelingsleder Plan og Landskap

Roy Are Haare

Roy Are Haare

Avdelingsleder Samferdsel og infrastruktur

Våre verdier

I Stener Sørensen spiller vi på samme lag. Vi har vært lokalt eid siden 1954. Firmaet har lange tradisjoner og mye erfaring, samtidig som vi legger vekt på å være nytenkende og moderne.

Nær

Vi skal være tett på prosjektene, markedet og våre medarbeidere, og nær våre kunder og samarbeidspartnere.

Solid

Vi skal være et solid og trygt valg. Kundene skal kunne stole på at vi leverer det vi lover. Gjennom 60 års erfaring har vi opparbeidet oss bred kunnskap som både kunder og ansatte drar nytte av.

Engasjert

Vi skal være ivrige og ha engasjement i prosjektene, og vi skal skape og utvikle gode løsninger innenfor våre fagområder. Vi viser engasjement ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere.