Søk
Close this search box.

Ingeniør / ansvarlig søker

Stener Sørensen er et tverrfaglig, rådgivende selskap med hovedvekt innenfor fagområdene byggeteknisk- og anleggsteknisk prosjektering, samferdsel, landskapsarkitektur og arealplanlegging.

Nå søker vi deg som har byggeteknisk utdannelse, erfaring som ansvarlig søker og god innsikt i søknadsprosesser etter plan- og bygningsloven og er godt kjent med forskriftene SAK10 og TEK17.

Stener Sørensen teller i dag 33 ingeniører. Vi holder til sentralt på Grønland 53 i Drammen, i Papirbredden 3, med kort gåavstand fra buss og togstasjonen. Vi har et av byens beste og eldste rådgivningsmiljøer, med lange tradisjoner helt tilbake til 1954. Vi har seniorer med noen av landets tyngste CVer, og juniorer som får frihet til å bestemme over egen arbeidshverdag. Firmaet scorer topp på jobbtilfredshet i medarbeiderundersøkelser, og alle bidrar til å løse utfordringer i prosjektene. Prosjektporteføljen er stor og varierende, med alt fra små lokale prosjekter til større bygg- og veiprosjekter som pågår over lengere tid. Den vi søker blir en viktig brikke i firmaets arbeide med å tilpasse et lokalmiljø i stadig endring, og bidra til å oppnå vår visjon om å være den foretrukne rådgiveren.

På grunn av stor etterspørsel ønsker vi nå å ansette en ny medarbeider som kan håndtere byggesøknader innen bygg, infrastruktur og anlegg. I denne rollen vil du få ansvar for en stor del av våre søknadsprosesser etter plan- og bygningsloven.

Avdelingen du blir en del av teller i dag 12 personer. Dette er en kunnskapsrik og inkluderende gjeng, som kan vise til mange store og mindre lokale prosjekter, gode resultater og som det er lett og gøy å jobbe for! Du vil bli tatt varmt imot.

Vi kan tilby:

Vil du være med å utvikle en av byens eldste rådgivningsmiljø?

Ja, da vil vi gjerne høre fra deg.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Eva Rogne Tønnessen, tlf.: 97726561

Vil du jobbe med oss?